Nieuw website ontwerp

Sentry for security

De beveiligingssector is een dynamische en stabiele sector. Veel bedrijven hebben al jaren een vaste poel trouwe klanten en de marketing bestaat voornamelijk uit “mond op mond” reclame. Sentry for Security is een middelgroot Amsterdams beveiligingsbedrijf dat al jaren werkzaam is voor diverse klanten in de horeca, evenementen en zakelijke dienstverlening.

Op het gebied van hun eigen marketing stonden ze echter lange tijd stil. Hun website was bijvoorbeeld om onduidelijke redenen ooit separaat ontworpen van de huisstijl. Het eindresultaat was een mocca / caramel bruine website die wellicht beter had gepast bij een patiserrie. Het logo en huisstijl kleuren van de site kwamen op geen enkele manier overeen met de werkelijke huisstijl en logo. De website werd zodoende een punt van schaamte.

Onlangs mocht Websitefreaks hierin een verandering brengen door de gehele website in lijn te brengen met de werkelijke huisstijl. Op dit moment zijn we nog druk bezig hen te helpen met deze transitie. Hier tonen wij alvast een preview van de nieuwe website.