Professionele logo en huisstijl

Heb jij eigenlijk wel een professionele huisstijl?

Wanneer dit antwoord nee is, zouden wij bijna zeggen gelukkig maar! De reden dat we dit zeggen is dat wij veel ondernemers hier de fout in zien gaan! Ze hebben bijvoorbeeld ooit het logo zelf een keer in elkaar gezet in paint of door een handige oom in elkaar laten flansen. Ons advies: laat het logo over aan de professional. Professionele logo en huisstijl laten maken kan websitefreaks het beste!

Een logo is het bedrijfsgezicht

Een logo is voor elke ondernemer onmisbaar. Het logo is het bedrijfsgezicht dat klanten te zien krijgen nog voordat ze de ondernemer persoonlijk hebben ontmoet. Sterker nog voor grote bedrijven is een logo de enige manier om met hun markt te communiceren. Veel mensen kennen van de grote onderneming alleen het logo. De kracht van een logo mag dus nooit worden onderschat! Waneer je met Websitefreaks gaat werken beginnen we dus altijd met het logo ontwerp.

De huisstijl meer dan alleen drukwerk

Wanneer Websitefreaks haar klanten aan een logo heeft geholpen en er een keuze is gemaakt voor het definitieve ontwerp, gaan we de huisstijl bouwen. Een huisstijl is niets anders dan het logo in zijn natuurlijke omgeving. Denk hierbij standaard aan een visitekaartje, briefpapier en envelop. Uiteraard leveren we de huisstijl zo aan dat je er mee naar de drukker kunt.